Sobre l’emprenedora

  • CEO del Grup CBS Quality.
  • Economista.
  • Consultora empresarial en Sistemes de Gestió, Qualitat i Excel·lència.
  • Professora d’ADE, FIC, ECO i assignatures d’oposicions relacionades amb la legislació.
  • Coaching d’opositors i opositores.
  • Escriptora.

Dades acadèmiques

Llicenciatura Administració i Direcció d’Empreses. URV.
Màster en Gestió Integral de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral. URV.

Premis i reconeixements

19 matrícules d’honor a la Llicenciatura en ADE (nota mitja de 9,2).
Premi del Col·legi d’Economistes de Catalunya al millor expedient universitari.
Premi-beca Fundació Gresol Empresarial al millor expedient de la URV.
Premi extraordinari final d’estudis d’ADE de la URV.

Història del Grup CBS Quality

Des de ben petita veia pel despatx del meu pare molts llibres i, al preguntar-li de què eren, em deia que la major part tractaven sobre plans d’empresa, màrqueting, gestió, processos… Sempre em va atreure tot això que li semblava tan interessant.

Als 8 anys vaig dissenyar el meu primer pla d’empresa, creant així la meva primera “empresa” anomenada “CBS Salut a la carta” (a la qual feia menjar -magdalenes, pastissos, pizzes…- per a familiars i coneguts). El meu pare em va ajudar a fer tot el pla de màrqueting, la imatge corporativa… Però va arribar un moment que em va dir: “Clara, si vols saber més, hauràs de fer la carrera d’ADE”. I així va ser, vaig cursar la llicenciatura d’ADE, i un màster de Gestió de processos.

Quan feia l’exercici d’imaginar-me on em veia en un futur, tenia ben clar que era com a gestora de la meva pròpia empresa. Durant molts anys vaig estar treballant a diverses empreses, i quan acabava l’horari laboral donava classes de repàs. El 2014 vaig decidir que havia arribat el moment de fer la primera passa cap aquest futur que tant desitjava! Muntar la meva pròpia acadèmia: Estudiar és Fàcil.

El 2015 vaig crear Opositar és Fàcil, el 2017 la branca d’assessorament i consultoria a empreses (anomenada CBS Consultoria empresarial), i el 2018 l’Editorial CBS. Així, el 23 de Maig del 2018 va néixer el GRUP CBS QUALITY format, a dia d’avui, per 4 empreses:

  • Acadèmia Estudiar és fàcil.
  • Acadèmia Opositar és fàcil.
  • CBS Editorial.
  • CBS Consultoria empresarial.

M’apassiona crear empreses, m’apassiona l’excel·lència, m’apassiona gestionar empreses, m’apassiona la docència, m’apassiona ajudar a opositors i m’apassiona assessorar empresearis. Afortunada, molt afortunada.

“Pensa, creu, somia i atreveix-te”.

Clara Brull Sardaña. CEO Grup CBS Quality