EEF i OEF, obtenen el certificat de qualitat ISO9001

Notícia publicada al Diari Ciutat de Tarragona
Octubre 2018

Alegria, motivació, tracte personalitzat, cura pels petits detalls, ambient familiar, professionals excel·lents, classes de qualitat i molt de positivisme, aquests són els ingredients de l’èxit d’Estudiar és Fàcil i Opositar és Fàcil.

Al mes d’Octubre de l’any 2018, aquesta acadèmia ubicada al Carrer Major de Tarragona, ha superat la fase final d’auditoria amb SGS, obtenint així la certificació de qualitat ISO9001, cosa que la posiciona com una empresa que porta a terme la seva activitat amb qualitat i un tracte excel·lent als seus clients.

L’equip de professors i professores de l’acadèmia està molt content i orgullós d’aquest gran repte que tots plegats han aconseguit treballant de forma organitzada i amb molta positivitat dia rere dia.

Ja estan pensant quin serà el seu nou repte. La directora, Clara Brull, comenta amb un somriure d’orella a orella que possiblement s’encaminin a obtenir la certificació EFQM d’Excel·lència! De fet, la Sra. Brull fa molts anys que està vinculada al món dels sistemes de gestió, la qualitat i la consultoria en temes d’excel·lència, raó per la qual ha gaudit tant en el procés de certificació de la seva empresa per la ISO9001.

Estudiar és Fàcil, 4 anys millorant contínuament.

Més de 1.000 alumnes han passat per les aules d’Estudiar és fàcil rebent classes de repàs i cursos d’idiomes, obtenint qualificacions excel·lents i aprenent -a més a més de conceptes- valors i habilitats com l’autoconfiança, l’empatia, el respecte…

Aquest curs han començat un nou projecte, en el qual tracten necessitats educatives especials amb gossos (per a nens i nenes amb autisme, retard maduratiu…). Així, a banda de definir-se com un establiment pet friendly, donen un alternativa a les tècniques tradicionals i aprofiten tot el potencial i els grans beneficis que aporten els animals de companyia.

Una altra línia que estan impulsant és la línia del Mindfulness. El Mindfulness és una pràctica que entrena el cervell per aprendre a estar “aquí i ara”, i que millora les condicions físiques i mentals de la persona i aporta múltiples beneficis (redueix l’estrès i l’ansietat, ajuda a la concentració, millora el rendiment acadèmic, millora l’autoestima, desenvolupa la intel·ligència emocional…).

Han incorporat, també, la figura d’una pedagoga carregada d’energia positiva i motivació que complementa les classes de repàs tot incorporant tècniques que faciliten l’aprenentatge dels alumes.

L’editorial, una nova aventura.

L’Editorial CBS s’inaugurarà en uns mesos, editant llibres relacionats amb els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses, i amb els Sistemes de Gestió integrats. En quant desvetllin més detalls, us anirem informant.

Oposicions, una bona època per davant.

Entrem en una etapa molt bona per als opositors i opositores, ja que s’estan obrint molts processos selectius i s’estan publicant moltes places per a funcionaris de carrera.

Pel que fa els Docents, a Opositar és fàcil ofereixen una àmplia varietat de cursos; per mestres d’infantil, un curs molt interessant que ensenya a elaborar la programació didàctica i les unitats didàctiques de la mà de Josep Maria Cornadó (URV); per mestres de primària, un curs complert de temari, programació i supòsits pràctics; per mestres de primària especialitat música, Maria Antònia Pujol i Subirà (UB i UCC) realitza cursos (un d’ells a Barcelona) que inclouen també la preparació de la cançó i l’accés a un Moodle amb informació molt útil; per professors d’ensenyament secundari, cursos de moltes especialitats (geografia i història, tecnologia, educació física….) i curs de programació didàctica. Un gran ventall d’activitats formatives, de la mà de professors i professores amb molts anys d’experiència, una trajectòria brillant i carregats d’energia positiva.

Pel que fa els cossos de seguretat, al Novembre inicien un curs per a preparar les oposicions de Guàrdia Urbana de Tarragona, que han ofert en la modalitat de curs exclusiu, amb un professorat de luxe i material didàctic molt interessant. De cara el 2019, faran cursos de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona

Una altra branca de formació d’oposicions que Opositar és fàcil imparteix és la de càrrecs administratius per a les corporacions locals. Tenen ja la matrícula oberta pel curs d’Auxiliar Administratiu per l’ICS (han sortit 1.304 places!) i pel curs d’Auxiliar Administratiu de l’Ajuntament de Tarragona. Quines ganes tenen d‘arrancar tots els cursos!

#sempremillorant